KAR group, a.s. autorizovaný dealer a servis autobusů FENIKSBUS v ČR

KAR group, a.s. autorizovaný dealer a servis autobusů FENIKSBUS v ČR

23. 03. 2018 | V únoru zástupci společnosti KAR group, a.s. navštívili výrobní závod výrobce autobusových karoserií Feniksbus v Srbsku. Během této návštěvy se seznámili s celým výrobním procesem a modelovými řadami midibusů. Závěrem byla podepsána dealerská a servisní smlouva, díky které je společnost KAR group v současné době jediným autorizovaným dealerem a servisním partnerem v České republice.

KAR group, a.s. autorizovaný dealer a servis autobusů FENIKSBUS v ČR

V únoru zástupci společnosti KAR group, a.s. navštívili výrobní závod výrobce autobusových karoserií Feniksbus v Srbsku.
Během této návštěvy se seznámili s celým výrobním procesem a modelovými řadami midibusů. Závěrem byla podepsána dealerská a servisní smlouva, díky které je společnost KAR group v současné době jediným autorizovaným dealerem a servisním partnerem v České republice.

Společnost Feniksbus, jako specializovaný výrobce mini & midibusů byla založena v roce 2010. Výrobní závod společnosti se nachází v Srbsku, ve městě Novi Sad. Většina výroby je určena pro vývoz do EU. Generálním zástupcem pro EU je FENIKSBUS doo, Maribor, Slovinsko, který je současně mateřskou společností.Společnost FENIKSBUS doo je certifikována podle normy ISO 9001: 2008 a všechny vozy mají evropskou globální homologaci. Homologační proces probíhal v ČR u společnosti TUV SUD a homologaci k provozu na pozemních komunnikací vydalo Ministerstvo dopravy ČR. 

Modelová řada midibusů FBI je stavěna na podvozku Iveco Daily 70C, a nabízí širokou šklálu provedení od městských, přes meziměstské až po turistické. Na letošní produkci se výraznou měrou podílejí také speciální školní autobusy. 

Mezi základní vlastnosti nové modelové řady FBI patří inovativní styl, harmonizovaný design a všestranost modelů. Vozy jsou vyrobeny z ekologicky nezávadných materiálů odolných vůči korozi a vybaveny 
dieselovými či CNG motory HD EURO 6, které se vyznačují nízkou spotřebou paliva. Samozřejmostí je výběr převodovky manuální či automatické Hi-Matic.

Prodej midibusů společností KAR group, a.s. doplňují poprodejní služby poskytované zákazníkům, tedy autorizovaný záruční servis, pozáruční servis, pravidelná údržba i prodej originálních náhradních dílů.


Warning: Use of undefined constant  4 - assumed ' 4' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /www/doc/www.ostragroup.cz/www/template/en/pages/blog.php on line 66