Rychle a levně z Číny do Evropy!

Rychle a levně z Číny do Evropy!

21. 08. 2018 | Zdá se vám námořní přeprava z Číny příliš pomalá? A cena za leteckou přepravu příliš vysoká? ČSAD LOGISTIK Ostrava vám přepraví zboží z Číny do Evropy v režimu sběrné služby (LCL) nebo celokontejnerové zásilky (FCL) za 24 dnů za výhodnou a bezkonkurenční cenu.

Rychle a levně z Číny do Evropy!

Naši novou službu nabízíme v režimu výhodné kombinované přepravy železnice – silniční doprava. Každé pondělí, středu a pátek probíhá kompletace zásilek v železničním depu Chengdu, následně proběhne vyclení zásilek, nakládka do kontejneru a za 21 dní je vaše zboží dopraveno do Prahy a Ostravy. Odtud pak naše silniční doprava přepraví zásilky na požadované místo určení.

Kombinovaná přeprava tak umožní významně zkrátit čas přepravy, který by zásilka strávila na moři, snížit cenu, kterou byste zaplatili u letecké přepravy a zároveň vás neomezuje v množství které chcete z Číny dopravit do České republiky.

Pomůžeme vám významně zkrátit dodací termíny vašim zákazníkům a reagovat na jejich potřeby mnohem pružněji.

Kontaktujte nás a nechte si spočítat výhodnou cenu přepravy vaší zásilky z Číny do České republiky:

▶️ Kompletní informace si stáhněte zde

Obchodní manažer
Jiří Švec
tel. spojení: 585 108 208777 921 260
e-mail: svecj@csadlogistik.cz


Warning: Use of undefined constant  4 - assumed ' 4' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /www/doc/www.ostragroup.cz/www/template/en/pages/blog.php on line 66