Ceny Mosty opět za účasti OSTRA GROUP a Alberta Llovery

Ceny Mosty opět za účasti OSTRA GROUP a Alberta Llovery

27. 05. 2024 | Dne 23. května 2024 se konal v Horáckém divadle v Jihlavě již 21. ročník slavnostního předávání cen MOSTY.

Ceny Mosty opět za účasti OSTRA GROUP a Alberta Llovery

Dne 23. května 2024 se konal v Horáckém divadle v Jihlavě již 21. ročník slavnostního předávání cen MOSTY. Tato prestižní událost je pořádána Národní radou osob se zdravotním postižením ČR s cílem ocenit výjimečné aktivity a činy, které přispívají k zlepšení postavení osob se zdravotním postižením a podporují jejich plnou participaci ve společnosti.

Ceny MOSTY mají dlouhou tradici a jsou udělovány osobám, organizacím nebo projektům, které se významně angažují ve prospěch lidí se zdravotním postižením. Slavnostní předávání cen se letos konalo již po jednadvacáté a mělo záštitu Livie Klausové. 

Nominační komise, složená z členů předsednictva NRZP ČR, pečlivě vybírala z více než padesáti nominací, které byly podány na udělení cen MOSTY. Ve druhém kole pak hodnotící výbor rozhodoval o vítězích v jednotlivých kategoriích, které byly rozděleny podle oblastí působnosti a přínosu pro lidi se zdravotním postižením.

V jedné z kategorií byl předávajícím oceněného také jezdec týmu FESH FESH, Albert Llovera, který si získal uznání za své výjimečné úsilí a přínos ve světě motoristického sportu.

Slavnostní předávání cen MOSTY je významnou událostí, která nejen oceňuje aktivity v oblasti zdravotního postižení, ale také vytváří prostor pro sdílení inspirativních příběhů a povzbuzuje k dalšímu rozvoji a podpoře lidí se zdravotním postižením.