Donerre přestěhován do nových prostor!

Donerre přestěhován do nových prostor!

04. 09. 2022 | V měsíci srpnu je na jihu Francie horké letní počasí, ale to neznamená, že polevujeme v práci na aktuálních projektech!

Donerre přestěhován do nových prostor!

V první řadě se zdá, že bude finálně dokončen projekt získání nové budovy! V prostorách o celkové výměře 1000 m2 bude 600 m2 vyhrazeno pro naše obráběcí, montážní a skladovací dílny. Tato realizace, která byla dovršena na konci srpna, umožní Donerre další vývoj a modernizaci, která potrvá 12-15 měsíců. Celý tým je velmi hrdý a vděčný celé Ostra Group za podporu! 

Měsíc srpen je obvykle synonymem pro určité zvolnění tempa celého průmyslového odvětví, naše produkce ale jela na plné obrátky, tak aby zajistila výrobu tlumičů 60-RIPOST. Našim cílem je v rekordním čase a bez závislosti na subdodávkách představit RIPOST našim zákazníkům, kteří netrpělivě čekají na to, až se stanou jeho prvními uživateli.    

Současně jsme zvýšili obrátky v dodávkách tlumičů pro motocykly Brough Superior. Téměř 50 tlumičů již bylo předáo majitelům těchto vyjímečných motocyklů.  Dodávka v počtu 25 kusů měsíčně po dobu dvou let je známkou pevné spolupráce, která začala na EICMA Motorcycle Show v Itálii v listopadu 2021. 

V neposlední řadě se připravujeme na listopadovou EICMA Show 2022, na které představíme nový, mnohem rozsáhlejší katalog produktů Donerre určený pro motocykly. 

 

Vítejte zpět v Donerre!