Hurá trial to je věc, jezdí to jen šílenec

Hurá trial to je věc, jezdí to jen šílenec

27. 05. 2024 | Část truck trialové hymny Velké ceny Mohelnice naprosto přesně vystihuje letošní ročník Mistrovství České republiky v truck trialu. Deštivé počasí před závodem i během prvního závodního dne působilo posádkám závodních stroj nemalé problémy.

Hurá trial to je věc, jezdí to jen šílenec

V mazlavém blátíčku klouzaly nejen několikatunové trialové speciály, ale také spousta účastníků letošní Velké ceny Mohelnice. Alespoň tedy v sobotu. I přes všechny drobné potíže učinil drobný a opakující se déšť závody divácky velmi atraktivní. 

Na letošní Velkou cenu Mohelnice se registrovalo přes 600 zaměstnanců a zákazníků. Tak velký zájem jsme opravdu nečekali. Bohužel, část návštěvníků odradilo deštivé počasí, část pak přitáhl semifinálový zápas české hokejové reprezentace se švédským mužstvem. Ti z vás, kteří ale do areálu pískových lomů dorazili, s největší pravděpodobností nelitovali. Skvělé domácí klobásy, uzená žebra a řádně vychlazené pivo velmi zpříjemnily jak sobotní, tak nedělní návštěvu.

Neděle pak byla ve znamení slunečného počasí, a hlavně netrpělivě očekávaného večerního hokejového finálového zápasu. Návštěva zákazníků i zaměstnanců byla v neděli o poznání silnější a my jsme rádi, že jsme díky skvělému zázemí dokázali zpříjemnit sportovní podívanou.