KAR group posiluje obchodní tým

KAR group posiluje obchodní tým

13. 02. 2024 | Autorizovaný prodejce autobusů Iveco Bus, společnost KAR group posiluje obchodní tým.

KAR group posiluje obchodní tým

Autorizovaný prodejce autobusů Iveco Bus, společnost KAR group posiluje obchodní tým. Na základě vynikajících výsledků při realizaci zakázky 109 autobusů pro Karlovarský kraj se dohodl na spolupráci se zkušenými odborníky z oblasti prodeje a servisu autobusů Liborem Doubkem, Ivem Soudkem a Filipem Brýdlem ze společnosti Dekstra Bus

KAR group také oznámil, že ve své servisní síti KAR-mobil bude autorizovaným servisem pro midibusy Rošero, které byly dodávány Karlovarskému kraji koncem loňského a začátkem letošního roku. „Z pohledu dodavatele i výrobce šlo o jednu z největších zakázek v naší historii. Spolupráce se všemi zúčastněnými byla perfektní a proto jsme se rozhodli posílit náš obchodní tým o tři zkušené obchodníky a manažery a také rozšířit naše autorizace o servis midibusů Rošero, které získávají na českém trhu na popularitě,“ komentuje spolupráci Miroslav Konečný, člen představenstva KAR group, a.s.

KAR group, a.s. patří mezi největší autorizované prodejce značky IVECO BUS v České republice V roce 2023 dodala společost na trh 167 autobusů, z nichž téměř polovinu tvoří modelové řady Crossway, Streetway a Urbanway. KAR group patří do skupiny Ostra, která se zaměřuje na poskytování služeb pro dopravce, výrobu a pronájem nemovitostí a vývojovou činnost. V roce 2023 dosáhly tržby skupiny Ostra 4,23 mld. a společnosti v rámci skupiny zaměstnávaly 850 zaměstnanců.