Mobilní hospic Strom Života jsme navštívili osobně

Mobilní hospic Strom Života jsme navštívili osobně

30. 09. 2022 | Tomáš Vrátný společně s marketingovým oddělením OSTRA GROUP přijali pozvání do Nového Jičína a osobně se tak mohli setkat se zástupci hospicu a popovídat si o jejich práci, poslání a pomoci druhým.

Mobilní hospic Strom Života jsme navštívili osobně

Krásné prostředí, příjemná atmosféra a přátelské povídání na téma citlivých záležitostí vyústilo v další spolupráci, kterou vnímáme jako velmi důležitou. Brzy vás o všem budeme informovat. 

Dostalo se nám také vřelého písemného poděkování paní Gerlové, která má na starost komunikaci s dárci: 

„Za celý tým Mobilního hospice Strom života bych chtěla poděkovat vedení společností, sdružených v OSTRA GROUP a.s., jmenovitě firmám ČSAD Ostrava a.s., NIKEY s.r.o. a TESTCAR s.r.o za krásnou finanční podporu, kterou pomáhají zajistit potřebné zdravotní služby mobilního hospice pacientům v Moravskoslezském kraji. Uvědomujeme si, že firma není neživý subjekt, ale živý organismus tvořený lidmi. A v tomto případě jsou to lidé s dobrým srdcem, kterým záleží na tom, aby měli nevyléčitelně nemocní pacienti možnost umírat v prostředí svého domova a měli odbornou péči, která zajistí jejich důstojnost, a to až do té poslední chvíle. Přeci jen, myšlenkou asi každého z nás, kdo se někdy ocitl v nemocnici, je: „Když už půjdu domů?“ Děkujeme za pomoc, díky níž můžeme toto přání splnit dalším a dalším pacientům.“

Mgr. Aneta Gerlová, komunikace a péče o dárce