Podpořte Palubu Hamburk v hlasování o Stavbu roku 2023

Podpořte Palubu Hamburk v hlasování o Stavbu roku 2023

01. 10. 2023 | Paluba Hamburk je pilotní projekt, první krok pro lepší spojení nádraží s centrální oblastí Plzně, ale i s celým městem, první krok pro vytvoření přívětivějšího a čitelnějšího vstupu do města, brána pro změnu v lokalitě, ukázka transformace zanedbaného prostoru na místo s dobrou adresou a ukázka způsobu zajištění větší bezpečnosti a přívětivosti v místě, které historicky trpí mnoha problémy a kudy proudí většina Plzeňanů i návštěvníků. Nachází se na křížení ulic Šumavská a Nádražní v lokalitě, které dal jméno Hotel u města Hamburku, zaniklý v 80. letech spolu s většinou historické zástavby.

Podpořte Palubu Hamburk v hlasování o Stavbu roku 2023

Paluba Hamburk je pilotní projekt, první krok pro lepší spojení nádraží s centrální oblastí Plzně, ale i s celým městem, první krok pro vytvoření přívětivějšího a čitelnějšího vstupu do města, brána pro změnu v lokalitě, ukázka transformace zanedbaného prostoru na místo s dobrou adresou a ukázka způsobu zajištění větší bezpečnosti a přívětivosti v místě, které historicky trpí mnoha problémy a kudy proudí většina Plzeňanů i návštěvníků. Nachází se na křížení ulic Šumavská a Nádražní v lokalitě, které dal jméno Hotel u města Hamburku, zaniklý v 80. letech spolu s většinou historické zástavby.

Autorem projektu je architektonické studio „projectstudio8“ a generálním dodavatelem stavby spočívající v modulární  systému byla v letech 2019 – 2021 společnost CUBESPACE.

Nyní se uchází o titul Stavba roku 2023.

Hlasovat můžete zde: https://www.stavbaroku.cz/printDetail.do?Dispatch=ShowDetail&siid=2500&coid=118