Proběhl historicky první OSTRA Meeting

Proběhl historicky první OSTRA Meeting

24. 09. 2020 | Dne 11. 6. 2020 se uskutečnil vůbec první OSTRA Meeting! A co to vlastně OSTRA Meeting je? Je to společné setkání nově nastoupených zaměstnanců napříč celou skupinou OSTRA GROUP.

Proběhl historicky první OSTRA Meeting

 

Při tvoření OSTRA Meetingu jsme mysleli hlavně na přivítání nových posil do skupiny a prohloubení myšlenky, že nejsou jen zaměstnanci dané společnosti, ale jsou také součástí neustále se rozvíjející skupiny OSTRA GROUP. Chceme tak dále podpořit vzájemné kontakty napříč společnostmi, které na sebe ve svých činnostech často navazují. 

 

Program tříhodinového OSTRA Meetingu probíhá zčásti v sídle společnosti na ul. Vítkovická 1 v Ostravě, kde na každého zaměstnance čeká malý dárek. Nejprve se všichni seznámíme a představíme jednotlivé společnosti. To, že dávali zúčastnění opravdu pozor, ověříme vtipným kvízem, za který vylosujeme výherce něčeho dobrého na zub.

 

Abychom jen neseděli na židli, po představení jednotlivých společností jsme společně prošli provozní areál Vítkovická 7, kde je na jednom místě nejlépe vidět reálný provoz jednotlivých firem od parkování, přes tankování, mytí, technické kontroly STK, až např. po půjčování karavanů. Po návratu na nás čekala milá návštěva, v podobě ředitele controllingu pana Ladislava Linzera, který je důkazem profesního růstu v rámci skupiny, protože svých zaměstnanců si vážíme a myslíme na jejich spokojenost a růst.

 

OSTRA Meetingy probíhají každé tři měsíce a věříme, že budou sloužit jako příjemné místo k úvodnímu setkání a načerpání informací pro všechny nové členy týmů firem OSTRA GROUP. 

 

Moc děkujeme všem, kteří s námi byli na prvním OSTRA Meetingu! Na čtvrtek 24. 9. 2020 plánujeme již druhý, na který se už teď velmi těšíme

 

HR tým OSTRA GROUP a.s.