Malé ohlédnutí za galavečerem k příležitosti 70. výročí značky ČSAD

Malé ohlédnutí za galavečerem k příležitosti 70. výročí značky ČSAD

25. 02. 2020 | V pátek 8. 11. 2019 proběhl v Clarion Congress Hotel Ostrava slavnostní galavečer k příležitosti 70. výročí značky ČSAD. Zároveň byl představen nový svěží brand celého holdingu – OSTRA GROUP.

Malé ohlédnutí za galavečerem k příležitosti 70. výročí značky ČSAD

Jsme patrioti

Hlavními hvězdami večera, kterým provázela moderátorská dvojice Alexander Hemala a Monika Žídková (provdaná Brzesková), byly jednak dvě umělkyně pocházející z Moravskoslezského kraje, a to Heidi Janků a Marie Rottrová a dále také slovenský zpěvák Vašo Patejdl. Tato hvězdná jména doplnila svým vystoupením ostravská zpěvačka Elis Mrázová, či taneční skupina TK Trend. Na závěr celého programu si hosté poslechli a zatančili na Praskání Rosti Petříka.

Jsme srdcaři

Na galavečer dorazilo přibližně 450 hostů z řad našich zaměstnanců, klientů, či obchodních partnerů. Příjemná atmosféra, bohatý program, občerstvení v duchu regionálních specialit, profesionální ozvučení a osvětlení v podání High Lite Touring, či neutuchající zábava do pozdních nočních hodin, to vše učinilo tento galavečer nezapomenutelným. 

OSTRA. Blíž k úspěchu.

Děkujeme všem za spolupráci a podporu. Těšíme se na dalších 70 let, nově již pod značkou OSTRA GROUP!

 

Kolik týdnů příprav? 24

Kolik nás bylo? 452

Kolik písniček jsme slyšeli? 86

Kolik hodin jsme spolu strávili? 8 

Kolik se vypilo mililitrů vína? 220 000

Kolik se snědlo ovocných knedlíků? 220

Kolik minut se protancovalo? 183 

 


Warning: Use of undefined constant  4 - assumed ' 4' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /www/doc/www.ostragroup.cz/www/template/en/pages/blog.php on line 66